SPECIFIC ASPECTS AND COMPONENTS OF ENSURING FOOD SECURITY OF COUNTRY

SPECIFIC ASPECTS AND COMPONENTS OF ENSURING FOOD SECURITY OF COUNTRY

Авторы

  • D. K. Yuldasheva

Ключевые слова:

economic security, food security, food supply, food safety, production, food availability.

Аннотация

This article discusses the economic importance of food security in the country
and its components. It also highlighted the aspects that need to be considered in the ensuring food
security of country.

Библиографические ссылки

Address by the President of the Republic of Uzbekistan Shavkat Mirziyoyev to Oliy

Majlis, Tashkent, 29 December, 2020. https://president.uz/en/lists/view/4057

Белугин А.Ю. Продовольственная безопасность Российской Федерации и ее измерение

в современных условиях. Диссертация на соискание ученой степени кандидата экономических

наук. Москва, 2017.

Алтухов, А.И. Новая аграрная политика – основа обеспечения продовольственной

безопасности страны / А.И. Алтухов // Вестник Курской государственной сельскохозяйственной

академии, 2016.

Алтухов, А. И. От стратегии обеспечения продовольственной независимости к

стратегии повышения конкурентоспособности агропродовольственного комплекса / А.И.

Алтухов, В. В. Дрокин, А. С. Журавлев // Экономика региона, 2016.

Address by the President of the Republic of Uzbekistan Shavkat Mirziyoyev to Oliy Majlis, Tashkent,

December, 2020. https://president.uz/en/lists/view/4057

Опубликован

2022-04-14

Как цитировать

Yuldasheva, D. K. . (2022). SPECIFIC ASPECTS AND COMPONENTS OF ENSURING FOOD SECURITY OF COUNTRY. Архив научных исследований, 2(1). извлечено от https://journal.tsue.uz/index.php/archive/article/view/868

Выпуск

Раздел

Статьи
Loading...