ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШ ШАРОИТИДА ЮҚОРИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ЖОРИЙ ҚИЛИШ ВА БОШҚАРИШ МУАММОЛАРИ: ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШ ШАРОИТИДА ЮҚОРИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ЖОРИЙ ҚИЛИШ ВА БОШҚАРИШ МУАММОЛАРИ - Rashidov, Jamshid (Архив научных исследований, 2021)
Ушбу мақолада инновацион ривожланиш шароитида юқори технологияларни жорий қилиш ва бошқариш муаммолари ёритилган ҳамда уларни ривожлантиришнинг истиқболли йўналишлари бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.