ТЎҚИМАЧИЛИК КОРХОНАЛАРИДА ОПЕРАЦИОН МЕНЕЖМЕНТ УСУЛЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ: ТЎҚИМАЧИЛИК КОРХОНАЛАРИДА ОПЕРАЦИОН МЕНЕЖМЕНТ УСУЛЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ - Xodjamuratova, Gulbahor (Архив научных исследований, 2021)
Ушбу тезисда дунёнинг кўплаб давлатларида кенг қўлланилаётган “Kaizen” бошқарув тизими, тўқимачилик корхоналарида ҳаражатларни камайтириш ҳамда самарадорликни ошириш жиҳатлари ўрганилган ва қисқача хулосалар қилинган.