Investitsion faollik-hududiy iqtisodiy taraqqiyotining bosh omili sifatida - Kurbonov, Khayrilla (Архив научных исследований, 2021)
Ushbu maqolada hududlar investitsion faolligining tashkiliy-iqtisodiy asoslari yoritilgan. Asosiy kapitalga kiritiladigan investitsiyalarni hududlar ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotidagi o'rni va ahamiyati asoslan berilgan. Investetsion faollikni hududlarning muvozanatli rivojlanishga ta'siri tadqiq etilgan.