КОРХОНАЛАРДА ТАВАККАЛЧИЛИКНИ БОШҚАРИШ ДАСТУРИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ: КОРХОНАЛАРДА ТАВАККАЛЧИЛИКНИ БОШҚАРИШ ДАСТУРИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Xodjamuratova, Gulbahor (Архив научных исследований, 2021)
Ушбу тезисда корхоналарда самарали таваккалчиликни бошқариш дастурини ишлаб чиқиш ва ушбу дастурни амалга оширишда 5 та қадам кўриб чиқилган ва қисқача хулосалар қилинган.