МАМЛАКАТИМИЗДА МЕВА-САБЗАВОТ МАҲСУЛОТЛАРИ ЭКСПОРТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Салихов , Саидамир (Архив научных исследований, 2022)
Бугунги кунда, жаҳон иқтисодиётида юз бераётган глобаллашув жараёни ҳамда халқаро бозорларда вужудга келаётган кескин рақобат шароити, экспорт товарлари ишлаб чиқарувчи корхона ва ташкилотлар олдига товар ва хизматларнинг сифатини ошириш, уларни етказиб бериш ва хизмат кўрсатишнинг замонавий, оптимал услубларидан самарали фойдаланиш вазифасини қўймоқда, бу эса ўз навбатида корпоратив логистик тизимларни такомиллаштириш, улардан самарали фойдаланишга бўлган талабни янада оширмоқда.