ЗАМОНАВИЙ БОШҚАРУВ ТИЗИМИДА ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТНИ САМАРАЛИ ЖОРИЙ ЭТИШДА РАҲБАР ФАОЛЛИГИНИНГ ЎРНИ: ЗАМОНАВИЙ БОШҚАРУВ ТИЗИМИДА ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТНИ САМАРАЛИ ЖОРИЙ ЭТИШДА РАҲБАР ФАОЛЛИГИНИНГ ЎРНИ - Xodjamuratova, Gulbahor (Архив научных исследований, 2021)
Бошқарув тизимида инновацион фаоллиятни жорий этишда раҳбарнинг бошқарув жараёнини назорат қилиши, қарорлар қабул қилиши, буйруқ ва кўрсатмалар, маслаҳатлар бериши илмий асосланганлиги таълим тизимида сифат самарасини таъминлаш белгилари ҳисобланади.